(1)

Viimeinen vuosi Malory Towersissa

E-Book


Darrellilla on viimeinen lukuvuosi Malory Towersissa Kaikista hĂ€nen ystĂ€vistÀÀn on kasvanut jĂ€rkeviĂ€ ja hauskoja nuoria naisia – paitsi Gwendolinesta, joka aiheuttaa edelleen harmia ja ikĂ€viĂ€ tilanteita. Darrell pÀÀttÀÀ yrittÀÀ ohjata Gwendolinea oikeille urille ennen kuin on liian myöhĂ€istĂ€. Onko Darrellin puuttumisesta tilanteeseen mitÀÀn hyötyĂ€?

Malory Towers

Malory Towers on Cornwallissa, meren rannalla, sijaitseva tyttöjen sisÀoppilaitos. Liity Darrellin, Alician, Mary-Loun, Sallyn, Gwendolinen ja muiden tyttöjen joukkoon, kun he opiskelevat kuuden jÀnnittÀvÀn vuoden ajan koulussa ja kasvavat sinÀ aikana naiiveista tytöistÀ nuoriksi naisiksi. Malory Towers -kirjoista on tehty myös samanniminen TV-sarja.

Enid Mary Blyton (1897–1968) oli englantilainen kirjailija, jonka tuotanto kĂ€sittÀÀ yli 600 kirjaa. NiitĂ€ on myyty yli 60 miljoonaa kopiota ja kÀÀnnetty 90 eri kielelle. HĂ€net tunnetaan parhaiten sarjoista Viisikko, SOS (Salainen Osasto SeitsemĂ€n) ja Malory Towers, joiden lukemisesta lapset ympĂ€ri maailman nauttivat vielĂ€ tĂ€nĂ€kin pĂ€ivĂ€nĂ€.