(1)

Viides luokka Malory Towersissa

E-Book


Viidesluokkalaisina Darrellia ja hÀnen ystÀviÀÀn pyydetÀÀn tuottamaan esitys joulujuhlaan. He pÀÀtyvÀt esittÀmÀÀn oman versionsa Tuhkimosta. Darrell vastaa kÀsikirjoituksesta, Irene sÀveltÀÀ musiikin ja pÀÀosia esittÀvÀt Alicia, Mary-Lou ja Bill. Samaan aikaan kovapÀinen Moira aiheuttaa paljon ristiriitoja viidesluokkalaisten keskuudessa. Tytöt onnistuvat kuitenkin selvittÀmÀÀn vÀlinsÀ ja nÀytelmÀstÀ tulee suurmenestys!

Malory Towers

Malory Towers on Cornwallissa, meren rannalla, sijaitseva tyttöjen sisÀoppilaitos. Liity Darrellin, Alician, Mary-Loun, Sallyn, Gwendolinen ja muiden tyttöjen joukkoon, kun he opiskelevat kuuden jÀnnittÀvÀn vuoden ajan koulussa ja kasvavat sinÀ aikana naiiveista tytöistÀ nuoriksi naisiksi. Malory Towers -kirjoista on tehty myös samanniminen TV-sarja.

Enid Mary Blyton (1897–1968) oli englantilainen kirjailija, jonka tuotanto kĂ€sittÀÀ yli 600 kirjaa. NiitĂ€ on myyty yli 60 miljoonaa kopiota ja kÀÀnnetty 90 eri kielelle. HĂ€net tunnetaan parhaiten sarjoista Viisikko, SOS (Salainen Osasto SeitsemĂ€n) ja Malory Towers, joiden lukemisesta lapset ympĂ€ri maailman nauttivat vielĂ€ tĂ€nĂ€kin pĂ€ivĂ€nĂ€.