(7)

Teatterikissan salaisuus

Hörbuch


Viisi EtsivÀÀ ja Vainukoira taas vauhdissa!

Enid Blytonin Salaisuus-sarja on viihdyttÀnyt nuoria lukijoita jo vuosikymmeniÀ. Nyt suosittu sarja julkaistaan vihdoin uudelleen ÀÀni- ja e-kirjoina.

Konstaapeli Goon on lomalla, ja hÀnen tuuraajallaan PippinillÀ riittÀÀ puuhaa. Peterwoodin kaduilla nimittÀin liikkuu silmiinpistÀvÀn paljon punatukkaisia ihmisiÀ, ja Pikku Teatterin kuistille ilmestyy arvoituksellisia johtolankoja. Olisiko ViidellÀ EtsivÀllÀ ja Vainukoiralla sormensa pelissÀ?

Kun teatterinjohtaja yllÀttÀen huumataan ja ryöstetÀÀn, on Pullalla, BesillÀ, RikillÀ, KrisillÀ, Larrylla ja Nonolla ratkottavana todella kiperÀ salaisuus. Kaiken jÀrjen mukaan syyllinen on teatterikissa Popi, mutta olisiko hÀn voinut suunnitella niin monimutkaisen rikoksen? Jos Viisi EtsivÀÀ ja Vainukoira ei keksi ratkaisua, koko joukko on vaarassa hajota.

Salapoliisitoimisto Viisi etsivÀÀ ja Vainukoira on aina ensimmÀisenÀ ratkaisemassa salaisuuksia ja etsimÀssÀ johtolankoja, kun Peterwoodin kylÀssÀ tapahtuu kummia. Toimiston nokkelat salapoliisit Larry, Riki, Bes, Kris, Pulla ja Nono-koira penkovat tapauksia, ja konstaapeli Goon tekee kaikkensa pÀÀstÀkseen eroon lapsista, jotka pistÀvÀt nenÀnsÀ joka paikkaan!

Enid Blyton (1897–1968) oli yksi 1900-luvun luetuimmista ja menestyneimmistĂ€ lasten- ja nuortenkirjailijoista ja UNESCOn laatiman listauksen mukaan maailman kaikkien aikojen kÀÀnnetyin lastenkirjailija. HĂ€nen valtava tuotantonsa kĂ€sittÀÀ yli 800 teosta, joista Suomessa ovat tunnetuimpia Viisikko-, Seikkailu-, SOS-, Salaisuus- ja Arvoitus-sarjat.