(11)

Rubiininpuna

Hörbuch und E-Book


Romanttinen aikamatkaseikkailu

Gwendolyn on tuiki tavallinen 16-vuotias lontoolaistyttö, mutta hÀnen perhetaustansa on jotakin aivan muuta. Joillakin Gwenin sukulaisista on aikamatkaajan geeni, ja hÀnen sukupolvessaan geeni on hÀnen nirppanokkaisella serkullaan Charlottella. Koko suku odottaa herkeÀmÀttÀ, koska Charlotten ensimmÀinen matka menneisyyteen koittaa. Gwendolynin arki on Charlotten tarkoin vartioidun elÀmÀn rinnalla melko tavallista, kunnes hÀn yhtenÀ pÀivÀnÀ saa huimauskohtauksen ja hetken pÀÀstÀ huomaa olevansa entisaikojen Lontoossa. Aikamatkageeni onkin piillyt Gwendolynin perimÀssÀ!

Osa kateellisista sukulaisista ei tahdo uskoa, ettÀ Gwendolyn on valittu osaksi vuosisataista kohtalonyhteyttÀ, kahdentoista jalokiven ketjua, mutta yhtÀ kaikki hÀntÀ aletaan salaisen veljeskunnan toimesta valmistella tuleviin aikamatkoihin, joilla hÀn tÀyttÀÀ mystistÀ tehtÀvÀÀ ikÀtoverinsa, samaista aikamatkageeniÀ kantavan komean mutta raivostuttavan Gideonin kanssa.

Kerstin Gierin romaanitrilogia on ollut huikea kansainvÀlinen menestys. Rubiininpuna oli Der Spiegel -lehden bestseller-listalla 52 viikkoa, ja trilogiaa on myyty saksassa yli miljoona kappaletta. Kirjasarjan kÀÀnnösoikeudet on myyty 25:een maahan, ja siitÀ on tehty myös elokuva.


Sprecher*in: Elisa Salo
Dauer: