(6)

Karanneen vangin salaisuus

Hörbuch


Viisi EtsivÀÀ ja Vainukoira taas vauhdissa!

Enid Blytonin Salaisuus-sarja on viihdyttÀnyt nuoria lukijoita jo vuosikymmeniÀ. Nyt suosittu sarja julkaistaan vihdoin uudelleen ÀÀni- ja e-kirjoina.

Peterwoodiin odotetaan tivolia ja kovakuoriaisharrastajien kokousta. Viidelle EtsivÀlle on luvassa jÀnnitystÀ, etenkin kun paikkakunnalla liikkuu karannut vanki. Mies on valepukujen mestari ja harrastaa hyönteisiÀ ja kissoja. EtsivÀt ryhtyvÀt tutkimuksiin, vaikka Pullan harmillinen lomavieras Eunice hÀiritsee minkÀ ehtii. Johtavatko jÀljet kovakuoriaiskokoukseen vai tivolin kirppusirkukseen?

Salapoliisitoimisto Viisi etsivÀÀ ja Vainukoira on aina ensimmÀisenÀ ratkaisemassa salaisuuksia ja etsimÀssÀ johtolankoja, kun Peterwoodin kylÀssÀ tapahtuu kummia. Toimiston nokkelat salapoliisit Larry, Riki, Bes, Kris, Pulla ja Nono-koira penkovat tapauksia, ja konstaapeli Goon tekee kaikkensa pÀÀstÀkseen eroon lapsista, jotka pistÀvÀt nenÀnsÀ joka paikkaan!

Enid Blyton (1897–1968) oli yksi 1900-luvun luetuimmista ja menestyneimmistĂ€ lasten- ja nuortenkirjailijoista ja UNESCOn laatiman listauksen mukaan maailman kaikkien aikojen kÀÀnnetyin lastenkirjailija. HĂ€nen valtava tuotantonsa kĂ€sittÀÀ yli 800 teosta, joista Suomessa ovat tunnetuimpia Viisikko-, Seikkailu-, SOS-, Salaisuus- ja Arvoitus-sarjat.