(0)

Himlen over vildmarken

E-Book


I Alaska kan man dÞ pÄ hundrede mÄder, men det er ikke altid naturen, der er den farligste 


Leni er tretten Är, da hendes impulsive far beslutter, at familien skal flytte til Alaska. I vildmarken kan de endelig leve, som de selv vil, vÊre frie og uafhÊngige. I fÞrste omgang lader Alaska til at vÊre svaret pÄ deres bÞnner. De lange solskinsdage og de lokales sammenhold og generÞsitet opvejer familiens manglende forberedelse og svindende ressourcer. Leni begynder at tro pÄ en bedre fremtid for sig selv og sin familie, og fÞlelsen af at hÞre til vokser, da hun bliver venner med den betÊnksomme Matthew.

Men efterhĂ„nden som vinteren nĂŠrmer sig, og mĂžrket sĂŠnker sig over Alaska, bliver forĂŠldrenes i forvejen vanskelige forhold forvĂŠrret. I deres lille hytte – dĂŠkket af sne og indhyllet i atten timers mĂžrke – gĂ„r den frygtelige sandhed op for Leni og hendes mor: De er alene, og der er ingen, der kan hjĂŠlpe dem.

Himlen over vildmarken er en smuk og barsk fortÊlling om jagten pÄ et bedre liv, kÊrlighed, overlevelse og den rÄ vildskab, der skjuler sig i bÄde mennesket og naturen.

Pressen skrev:

”En rig, overbevisende roman om kĂŠrlighed, opofrelse og overlevelse. Lige sĂ„ episk som det landskab, der beskrives sĂ„ levende.”

– Kate Morton

”Episk.”

– Washington Post

”En kraftpréstation, der vil begejstre alle fans.”

– Kirkus

”En mégtig og gribende familiefortélling.”

– People Magazine

”Dragende og fuld af betagende beskrivelser af Alaskas natur.”

– The New York Times

”Hannah levendegþr Alaskas skþnhed og farer og tegner et overbevisende portrét af en familie i krise og et samfund i forandring.”

– Booklist

”En overbevisende og velskrevet familiesaga.”

– Publishers Weekly

“Fans vil sĂŠtte pris pĂ„ historiens skarpsindighed og den ubrydelige forbindelse mellem mor og barn.”

– Library Journal