(27)

Fowlin kaksoset saavat ansionsa mukaan: Fowlin kaksoset 3

Hörbuch und E-Book


Fowlin kaksoset taas vauhdissa!

Kloonit, keijutaikuus ja nerokkaat aivot törmÀÀvÀt, kun Artemis Fowlin pikkuveljet tekevÀt lopullisesti tilit selviksi pahimman vihollisensa kanssa.

LÀhes kahden vuoden ajan lordi Teddy Bleedham-Drye on hautonut kostoa Myles ja Beckett Fowlille, jotka nöyryyttivÀt hÀntÀ kirjassa Fowlin kaksoset. Nyt Teddy aikoo tehdÀ kaksospojista pysyvÀsti selvÀÀ. HÀn uhkaa MylesiÀ aseistetulla suihkukoneellaan, mutta onneksi Beckett ja poikien keijuystÀvÀ Lazuli saavat aikaan onnettomuuden, jossa lordista pÀÀstÀÀn ikiajoiksi. Vai pÀÀstÀÀnkö?

”Suosittujen edeltĂ€jiensĂ€ tavoin kirja on yhtĂ€ hi-techin, nĂ€yttĂ€vĂ€n taikuuden ja hulluttelun riemurallia alusta loppuun.” Kirkus Reviews

Irlantilainen Eoin Colfer (s. 1965) on kirjoittanut kahdeksan megahitiksi noussutta Artemis Fowl -fantasiaromaania, joissa nuori rikollisnero löytÀÀ maan alla asustavat, teknisesti kehittyneet keijut. Uusi sarja, jonka aiemmat osat ovat Fowlin kaksoset ja Fowlin kaksoset kiistÀvÀt kaiken, kertoo jo aikuistuneen Artemiksen vÀhintÀÀn yhtÀ nokkelien pikkuveljien edesottamuksista.


Sprecher*in: Panu Kangas
Dauer: