(952)

Bridgerton: Vastustamaton kiusaus

Hörbuch und E-Book


Bridgertonin sisarusten tarina jatku!

Astu Bridgertonin taianomaiseen maailmaan ja tapaa kahdeksan sisarusta 1800-luvun alun Englannissa. Romanttisen pukudraaman huippusarja on suurmenestys myös NetflixissÀ! Sarjan kuudennessa osassa Francesca Bridgerton joutuu surun ja intohimon pyörteisiin.

Komea ja vaarallinen Michael Stirling rakastuu vakavaan Francesca Bridgertoniin liian myöhÀÀn, vain hetkeÀ ennen kuin Francesca vihitÀÀn hÀnen serkkunsa kanssa. Michaelin ei auta kuin kÀÀntÀÀ selkÀnsÀ ja keskittyÀ hurjaan elÀmÀÀn, kunnes kohtalo puuttuu peliin. Francescasta tulee sureva leski ja Michaelista tÀlle tuki ja turva, kuin veli. Mutta mikÀÀn ei voisi olla etÀÀmpÀnÀ siitÀ, mitÀ Michael haluaa... Suositun sarjan kuudennessa osassa palava intohimo voittaa lopulta kaiken.

Yhdysvaltalainen Julia Quinn (s. 1970) opiskeli taidehistoriaa Harvardissa ja pÀÀtti sen jÀlkeen ryhtyÀ lÀÀkÀriksi. HÀn ehti kuitenkin saada kustannussopimuksen ennen opintojensa alkua. Quinnin romanttiset historialliset romaanit, joista tunnetuin on Bridgerton-sarja, ovat maailmanmenestyksiÀ. Bridgerton-kirjoihin perustuva tv-sarja on Netflixin historian katsotuimpia.