(208)

Bridgerton: Kuningatar Charlotte

Hörbuch


Tarina uuden Bridgerton: Kuningatar Charlotte -sarjan takana

Julia Quinnin ja televisiolegenda Shonda Rhimesin yhdessÀ kirjoittama Kuningatar Charlotte kertoo tarinan suositun Bridgerton-tv-sarjan takana. Lue nuoren kuningatar Charlotten ja kuningas George III:n rakkaustarina!

Sophia Charlotte von Mecklenburg-Strelitz lĂ€hetetÀÀn Isoon-Britanniaan kuninkaan vaimoksi. Matkassa on vain yksi mutta – hovi ei ole varautunut hĂ€nen tummaan hipiÀÀnsĂ€. Tulevaa aviomiestĂ€ Charlotten ulkonĂ€kö ei vaivaa, vaan puolisoiden vĂ€lillĂ€ kipinöi vĂ€littömĂ€sti. Miksi kuningas sitten vĂ€lttelee uutta nuorikkoaan? Salaisuuksien, velvollisuuksien ja kokonaisen kuningaskunnan ristipaineissa Charlotten on opeteltava olemaan enemmĂ€n kuin pelkkĂ€ Charlotte: hĂ€nestĂ€ on tultava todellinen kuningatar.

Yhdysvaltalainen Julia Quinn (s. 1970) opiskeli taidehistoriaa Harvardissa ja pÀÀtti sen jÀlkeen ryhtyÀ lÀÀkÀriksi. HÀn ehti kuitenkin saada kustannussopimuksen ennen opintojensa alkua. Quinnin romanttiset historialliset romaanit, joista tunnetuin on Bridgerton-sarja, ovat maailmanmenestyksiÀ. Bridgerton-kirjoihin perustuva tv-sarja on Netflixin historian katsotuimpia.

Shonda Rhimes (s. 1970) on yhdysvaltalainen televisiotuottaja, kÀsikirjoittaja ja ohjaaja. HÀn johtaa perustamaansa Shondaland-yhtiötÀ, joka on tuottanut lukuisia menestyssarjoja, kuten Bridgerton, Greyn anatomia ja How to Get Away with Murder. MenestyksekkÀÀn uransa aikana hÀn on voittanut lukuisia palkintoja ja hÀnet on otettu mukaan Television Academy Hall of Fame -kunniagalleriaan.