(100)

Artemis Fowl: Viimeinen vartija: Artemis Fowl 8

Hörbuch und E-Book


Kohtalon tÀyttymys on kÀsillÀ. HetkellÀ millÀ hyvÀnsÀ.

MikÀÀn ei tunnu sÀikyttÀvÀn Artemista, nuorta rikollisneroa. Keijumaailmassa on kuitenkin erÀs, joka on jo ennenkin saanut hÀnet tolaltaan: ilkeÀ tonttunainen Opal Koboi.

TÀllÀ kertaa Artemiksen perivihollinen on onnistunut herÀttÀmÀÀn kuolleista Fowlin sukutiluksille haudatut muinaiset keijusoturit. Niiden henget ryhtyvÀt riivaamaan myös MylesiÀ ja BeckettiÀ, Artemiksen jo valmiiksi vilkkaita pikkuveljiÀ. Henget eivÀt tunnu myöskÀÀn tajuavan, ettÀ taistelu, jossa Oro Danulaisen johtamat berserkit saivat surmansa, pÀÀttyi jo 10 000 vuotta sitten.

Artemiksella on aikaa vain auringonnousuun asti. Siihen mennessÀ hÀnen tulee saattaa kuolleet keijut lopullisesti manan majoille ja vapauttaa berserkkiarmeijaan vÀrvÀtyt veljet henkien otteesta. Vain sen takia, ettÀ yksi mielipuolinen tonttu haluaa maailman valtiattareksi, ihmiskuntaa uhkaa ennennÀkemÀtön Harmageddon...

Artemis Fowl: Viimeinen vartija on kahdeksas tÀyspitkÀ Artemis Fowl -seikkailu.

Irlantilainen Eoin Colfer (s. 1965) on kirjoittanut kahdeksan megahitiksi noussutta fantasiaromaania, joiden pÀÀhenkilönÀ on maan sisÀllÀ asustavat, teknisesti kehittyneet keijut paljastava nuori rikollisnero Artemis Fowl. Saaga jatkuu Artemiksen pikkuveljistÀ kertovassa Fowlin kaksoset -sarjassa.


Sprecher*in: Panu Kangas
Dauer: